top of page

Huidverbetering & anti-age

Acne behandeling

Een gezichtsbehandeling op maat, speciaal gericht op de huid met acne. De duur en prijs is afhankelijk van de benodigde behandeling. Vooraf de behandeling wordt een intakegesprek gepland waar er eerlijk en uitgebreid advies gegeven wordt over het behandelplan voor een langdurig en optimaal resultaat

Vanaf € 70 | 60 min

Rose de Mer peeling

Een peeling uit Israel op basis van zoetwater koraal, zeespons, algen en zeezout. Het verwijderd dode huidcellen en stimuleert de versnelde aanmaak van een nieuwe huid. Deze peeling verhoogt de collageenproductie, corrigeert huidproblemen en verbetert de doorbloeding en de zuurstoftoevoer in de huid. Bestaande uit 2 behandelingen á 60-90 minuten incl. post-peel kit voor thuis

€ 325 | 90 min

Carboxytherapie

Carboxytherapie zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Dit is van groot belang voor de celstofwisseling. Door deze behandeling zorgen de rode bloedcellen voor een betere zuurstoftoevoer en activeert het de celopbouw in de huid. Binnen 30 minuten ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan. 

€ 70 | 90 min

Medex behandeling 'Herbs repair therapy'

Een behandeling samengesteld uit diverse kruiden waaronder citroenmelisse. Goed voor: huidveroudering, verslapte huid, slecht doorbloede huid, acné, littekens, grove poriën, hyperkeratose en een futloze huid.

Een behandeling met producten van Medex.

€ 85 | 90 min

Medex behandeling 'Vitamine C'

Een tekort aan vitamine C in de huid is een alledaags probleem. Deze behandeling bestaat uit geconcentreerde vitamine C stoffen tegen huidveroudering, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en stimuleert de aanmaak van collageen.

Een behandeling met producten van Medex.

€ 85 | 90 min

Boost & Lift

Hierbij wordt gebruik gemaakt van bindweefselmassage technieken. Door de bindweefselmassage wordt de huid en het onderliggende bindweefsel in het gezicht gestimuleerd. Het stimuleert onder andere de doorbloeding, verbetert de huidstructuur en het verstevigt de huid.

€ 90 | 60 min

Natural Face Lifting 
Royal Treatment

Dit is een gepersonaliseerde en uitgebreide gezichtsbehandeling met bindweefselmassage technieken. Door de bindweefselmassage wordt de huid en het onderliggende bindweefsel in het gezicht gestimuleerd.  Het stimuleert onder andere de doorbloeding, verbetert de huidstructuur en het verstevigt de huid. Indien het nodig is wordt hierbij extra gebruik gemaakt van benodigde apparatuur zoals bijvoorbeeld lichttherapie of ultrasound.

€ 120 | 90 min

Laviesage Feel Good Treatment

De ideale combinatie van een relaxerende behandeling en een boost van bindweefsel massagetechnieken 

€ 90 | 90 min

Microneedling met Dermapen 4

Microneedling is een effectieve behandeling tegen een oneffen huid. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van microneedling: de Dermapen 4™. Deze behandeling is uiterst geschikt om een doffe huid, pigmentvlekken, littekens en huidveroudering tegen te gaan. Tijdens de behandeling worden er op hoge snelheid minuscule gaatjes in de huid gemaakt en hierdoor komen er groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een microneedling behandeling met de Dermapen 4™ is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. Voor het beste resultaat adviseren wij minimaal 3 behandelingen. 

 

Dermapen behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van: fijne lijntjes en rimpels, acné, littekens, huidverjonging, striae, pigmentatie, vergrote poriën, rosacea en couperose.

€ 150 gehele gezicht | € 175 gezicht en hals | € 205 gezicht, hals en décolloté | € 97 gedeeltelijk (kaaklijn, hals of bovenlip)

Microneedling Exosomes Therapy met Dermapen 4

Deze behandeling wordt uitgevoerd met het krachtige MG Exo-skin ampul serum of Exo-skin. Het DP Dermaceuticals MG Collection serum is een krachtige Meso-Glide formule gebaseerd op de gepatenteerde ELEVAI Exosomes™  MSC-technologie. Het serum levert stamcelgroeifactoren, peptiden en cytokines samen met kalmerende, ondersteunende ingrediënten die zijn ontwikkeld om de resultaten van je behandeling te verbeteren en een intensieve wederopbouw en versterking van de huidstructuur te bevorderen.

Deze behandeling verjongt en verfrist de huid, bevordert een genormaliseerde en jeugdige regeneratie, stimuleert natuurlijk celherstel voor een jeugdiger uitziende huid en het is bewezen dat het een ouder wordende huid, pigmentatie en rosacea helpt verminderen. De behandeling dient altijd uitgevoerd te worden met het thuisgebruik van het Exo-skin serum. Voor het beste resultaat adviseren wij 4 tot 6 behandelingen, met een interval van 4 weken.

 

€ 250 (gehele gezicht) | € 275 (gezicht en hals) 

OxyGeneo & TriPollar behandeling

Voor het allerbeste resultaat in huidverbetering en -verjonging combineer je de OxyGeo en TriPollar behandeling.

€ 129 | 90 min

OxyGeo behandeling

Dit is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. Het is de ultieme behandeling voor een jongere, frisse en natuurlijk beter uitziende huid. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is helemaal uit te breiden naar wens.

 

De behandeling wordt in drie stappen uitgevoerd. De eerste stap is het exfoliëren van de bovenste huidlaag waardoor overtollige dode huidcellen worden verwijderd. Met deze grondige reiniging wordt de huid voorbereid op een optimale opname van actieve ingrediënten. Vervolgens wordt de huid behandeld met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. Deze werkzame stoffen worden diep in de huid opgenomen. Als laatste wordt de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit verhoogd. Dit doen wij door de huid te behandelen met de speciaal ontworpen OxyGeneo applicator. Het lichaam zal hier op reageren door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen.

€ 90 | 60 min

TriPollar behandeling

Dit is een effectieve anti-ging behandeling door middel van radiofrequentie. De TriPollar technologie richt zich met geconcentreerde radiofrequentie-energie op het oppervlak van de huid en het onderliggende vetweefsel. De TriPollar behandeling kan zowel op het gezicht als het lichaam worden toegepast. We kunnen o.a. de huid verstrakken en liften en fijne lijntjes, rimpels en/of acne zichtbaar verminderen. 

€ 90 | 60 min

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het heeft een gunstig effect op huidproblemen zoals acne, slechte doorbloeding en pigment- en ouderdomslekken.

€ 70 | 60 min

bottom of page