top of page

OPEN DAG

Maak kennis met de nieuwe producten en behandelingen van Biodroga MD bij SKINS tijdens de open dag op 17 november 2018 van 11.00 tot 16.00 uur. Kom langs en profiteer van de voordelen! Zoals een gratis proefbehandeling, een goodiebag van Biodroga MD en hoge kortingen!

 

Tijdens de open dag geven wij in samenwerking met Biodroga MD gratis proefbehandelingen! Er is keuze uit een fruitzuurpeeling en microneedling. Wil jij graag een gratis proefbehandeling? Meld je dan aan onderaan deze pagina. Let op: aanmelden is verplicht. Meer informatie over deze twee behandelingen? Zie hieronder een korte uitleg.

 

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt dus voor vernieuwing van de huid. Deze behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering. Het maakt de huid gladder, gezonder en steviger.

 

Microneedling

Dit is een behandeling met verschillende naaldjes. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden hierdoor oppervlakkiger.

 

ACTIE

Boek een van de onderstaande behandelingen tijdens de open dag en profiteer van hoge kortingen! Heb je een behandeling geboekt én vooruit betaald? Dan ontvang jij een "luxe goodiebag" met o.a. een gezichtscrème SPF 50 t.w.v. €59,95.

 

Losse behandelingen:

  • Fruitzuurpeeling van €75,- voor €60,-

  • Fruitzuurpeeling + microneedling van €120,- voor €100,-

  • Fruitzuurpeeling + Hyaluron Mesotherapie van €200,- voor €175,-

 

Pakketten (kuurbehandeling):

  • Fruitzuurpeeling (x5) van €375,- voor €300,-

  • Fruitzuurpeeling + Microneedling (x5) van €600 voor €500,-

  • Fruitzuurpeeling + Hyaluron Mesotherapie (x4) van €800,- voor €700,-

Meld je hier aan voor een gratis proefbehandeling:

Bedankt! Uw aanmelding is verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de aanmelding te bevestigen.

bottom of page