top of page

MICRONEEDLING

Hierbij wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

Met Microneedling worden huidverouderingsverschijnselen aangepakt. Zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Microneedling maakt het mogelijk om fijne lijntjes te verzachten en huidverslapping tegen te gaan doordat de naaldlengte afgestemd kan worden per gebied. Overigens is Microneedling een geschikte behandeling voor pigmentatie en (acne)littekens.

Bij SKINS maken wij gebruik van de Dermapen. De nieuwste technologie op het gebied van Microneedling en huidvernieuwing.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 3 behandelingen.

Prijs per behandeling: € 120,00

Kuur 3 behandelingen: € 300,00

Kuur 5 behandeling: € 450,00

bottom of page