top of page

HUIDVERBETERING EN -VERJONGING

MICRONEEDLING

Prijs: € 120,00 per behandeling

Met Microneedling behandelen we een oneffen huid. We verbeteren o.a. een doffe huid, pigmentvlekken, (acne)littekens en nog veel meer. Om de beste resultaten te bereiken adviseren wij een kuur van minimaal 3 behandelingen. Klik hier voor alle info over Microneedling en de prijzen van een kuur.

BB GLOW

Prijs: € 100,00 per behandeling

De BB GLOW behandeling maakt de huid egaal en laat de huid stralen. BB GLOW bevordert de teint van de huid, dekt zowel pigment- als acne vlekken en verkleint de poriën. Klik hier voor alle info over de BB GLOW behandeling.

TONE & COLLAGEEN BOOSTER

De Tone Booster zorgt ervoor dat de gezichtscontouren gelift worden en oogcontouren openen. De Collageen Booster is een techniek die zich richt op het bindweefsel van het gezicht. Door middel van een intense bindweefselmassage ontstaat extra activiteit in de onderste huidlaag. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels versterken. Door de Tone Booster en de Collageen Booster te combineren in één behandeling ziet u onmiddelijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

1. Tone & Collageen Booster (+/- 55 min)

Prijs: € 70,00

2. Tone & Collageen Booster Royal (+/- 70 min)

(reiniging, peeling, verzorgend masker en verzorgende crème)

Prijs: € 90,00

 

MESOTHERAPIE

        1. Mesoporatie (zonder naald) 

Vanaf: € 200,00

2. Mesogun (hyaluron met naald)

Vanaf: € 150,00

Mesotherapie is een behandelmethode om werkstoffen d.m.v. geluidstrillingen in de huid aan te brengen. Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Met mesotherapie worden de volgende effecten behaald:

  • Huidverbetering

  • Minder rimpels

  • Huidversteviging

  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

 

BIO-FACELIFT

Prijs: € 30,00

De bio-facelift geeft een liftend effect op de verslapte huid rond de ogen, de neus-lippenplooi en andere lijnen en plooitjes in het gezicht. Dit effect wordt bereikt door biologische microstroom die de spieren in het gelaat stimuleert.

Zie hier voor en na foto's.

bottom of page